WTC Twente logo

Over ons

Het World Trade Center Twente

Het World Trade Center Twente is hét aanspreekpunt in de regio over internationaal zakendoen. De World Trade Center Twente Business Club is hét platform waar kennis en ervaring over internationaal zakendoen wordt uitgewisseld. De diverse services, zoals handelsinformatie, trainingen, coaching, economische missies, flexibele huisvestingsmogelijkheden en het Expat Center ondersteunen de ondernemer verder bij zijn internationale ambities.

Missie

Het World Trade Center Twente stimuleert internationaal ondernemerschap en verbinding. Voor iedere ondernemer met internationale focus en ambitie én voor expats voegt het World Trade Center Twente waarde toe. Dit doen we met ons uniek internationale netwerk, onze tailor-made dienstverlening en onze pro-actieve houding. Onze mensen zijn experts en hét aanspreekpunt voor relevante kennis over internationaal zakendoen.

Visie

Internationaal zakendoen biedt groeikansen voor alle ondernemers. Het World Trade Center Twente is hét vliegwiel voor internationaal ondernemerschap. Wij zijn het centrale platform voor én de koploper in internationale verbindingen, waarbij onze mensen staan voor jouw succes. Met onze relevante kennis, ons wereldwijde netwerk en ons tailor-made dienstenpakket maken wij grenzeloos ondernemen succesvol.

Onze beloften

  • World Trade Center Twente draagt bij aan economische groei van de regio en opdrachtgevers. Wij geloven dat groei in welvaart en welzijn mede ontstaat door internationale handel
  • World Trade Center Twente combineert een internationale focus met persoonlijke dienstverlening
  • World Trade Center Twente is actief betrokken bij haar opdrachtgevers en focust daarbij bewust op de organisatiedoelstellingen van de opdrachtgever

Kortom

Het World Trade Center Twente is hét centrale platform voor internationale verbindingen waarmee wij een significante bijdrage leveren in de ondersteuning van Oost-Nederlandse bedrijven. Wij bieden een krachtig internationaal netwerk met 325 World Trade Centers in 90 landen en maken grenzeloos ondernemen succesvol. Wij hebben een belangrijke rol in het verstevigen van de regionale economie en zijn een belangrijke speler bij het aantrekken en behouden van internationaal talent.

Contact

E-mail naar businessclub@wtctwente.eu of bel naar +31 (0)74-291 56 04.

Wilt u ook lid worden?

Wilt u ook lid worden, vul dan uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Lid worden

Contact

E-mail naar businessclub@wtctwente.eu of bel naar +31 (0)74-291 56 04.