Terug naar overzicht

Event op

Webinar Agribusiness kansen in de USA

Ben jij ondernemer en wil jij meer weten over agribusiness kansen in de Verenigde Staten? Wil jij weten hoe de agribusiness is ingericht en hoe jij met jouw onderneming kan inspelen op de kansen in de markt? Op woensdag 1 december organiseert het World Trade Center Twente onder het GO4EXPORT programma het webinar ‘Agribusiness kansen in de Verenigde Staten’. Tijdens de bijeenkomst leer je van experts aldaar meer over inrichting van de sector en kansen voor Nederlandse ondernemers in de staten Delaware, Colorado, Kansas, Pennsylvania en Montana.

Webinar Agribusiness kansen in de USA

Programma en sprekers

Tijdens het webinar vertellen vertegenwoordigers van het WTC Delaware, .WTC Colorado, WTC Kansas, WTC Pennsylvania en WTC Montana over kansrijke sectoren en ontwikkelingen. Daarnaast vertellen Agricultural Counselor USA in The Netherlands en de Agricultural Counselor of the Dutch Embassy in de USA over de economische betrekkingen in de agrarische sector tussen de Verenigde Staten en Nederland.

Aanmelden

Ben jij benieuwd welke kansen er liggen voor jouw onderneming in de Verenigde Staten op het gebied van agri? Meld je dan [kosteloos] aan voor het webinar ‘Agribusiness kansen in de Verenigde Staten’. Het webinar vindt plaats op woensdag 1 december 2021 van 15:00 tot 17:45 uur. Na aanmelding via l.hilbrink@wtcwtente.eu ontvang je een dag voor het event de link voor deelname aan het webinar.

Samenwerkingspartners

De World Trade Centers Delaware, Denver, Kansas City, Pennsylvania en Montana.

De Nederlandse Ambassade in de Verenigde Staten.

De Amerikaanse Ambassade in Nederland

Het webinar wordt mogelijk gemaakt door het GO4Export programma. Dit is het exportstimuleringsprogramma van de Provincies Overijssel en Gelderland.

Wanneer?

1 december 2021. 15.00 - 17.45 uur

Waar?

Digitaal

Aanmelden

Log in om je aan te melden.
Nog geen lid? Lid worden.

Wilt u ook lid worden?

Wilt u ook lid worden, vul dan uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Lid worden

Contact

E-mail naar businessclub@wtctwente.eu of bel naar +31 (0)74-291 56 04.