Lid worden

Lidmaatschapstarieven 2021

Het tarief voor het lidmaatschap is afhankelijk van het aantal medewerkers binnen uw organisatie*. Zie onderstaande tarieven. U bepaalt zelf wie er binnen uw organisatie gebruik maakt van de clubcards.

De vermelde bedragen zijn op jaarbasis en exclusief BTW. Uw lidmaatschap wordt automatisch verlengd, tenzij u het World Trade Center Twente voor 1 december per aangetekend schrijven van uw wens tot beëindiging op de hoogte brengt. Uw lidmaatschap wordt dan per 1 januari van het komende jaar beëindigd.

Het bestuur van de World Trade Center Twente Business Club behoudt zich het recht voor om aanvragen af te wijzen en kan besluiten tot een maximum aan het aantal bedrijven per branche.

Bent u huurder of flexwerker bij World Trade Center Twente? Dan krijgt u het eerste jaar 50% korting op het lidmaatschap van de business club.

Wanneer u na 1 juli lid wordt van de Business club betaalt u 50% van het totale lidmaatschap jaarbedrag. Vraagt u lidmaatschap aan van de Business club na 1 november, hoeft u geen kosten te betalen over het lidmaatschap van het lopende jaar.

*Het aantal medewerkers dat u doorgeeft zijn de personen werkzaam in de regio Twente. Heeft u meerdere filialen en/of vestigingen in Nederland of daarbuiten? Dan hoeft u deze aantallen niet door te geven.

Lidmaatschappen

Start Up
U krijgt 1 WTC clubcard
€ 160,00 per jaar
Extra WTC clubcards
Meer clubcards aanvragen
€ 230,00 per jaar
1-10 medewerkers
U krijgt 1 WTC clubcard
€ 320,00 per jaar
11-100 medewerkers
U krijgt 2 WTC clubcards
€ 565,00 per jaar
101-500 medewerkers
U krijgt 3 WTC clubcards
€ 830,00 per jaar
501-meer medewerkers
U krijgt 4 WTC clubcards
€ 1.050,00 per jaar
WTC business partner
2 WTC business clubcards
€ 5.000,00 per jaar
WTC Founder
4 WTC business clubcards
€ 15.000,00 per jaar

Aanmelden

Vul je gegevens in. Deze kun je later nog wijzigen en aanvullen.

Accountgegevens

Adresgegevens

Op het gebruik van deze website is het privacy- en cookieverklaring van toepassing.