Lid worden

Lidmaatschapstarieven 2022

Het tarief voor het lidmaatschap is afhankelijk van het aantal medewerkers binnen uw organisatie*. Zie onderstaande tarieven. U bepaalt zelf wie er binnen uw organisatie gebruik maakt van de clubcards.

De vermelde bedragen zijn op jaarbasis en exclusief BTW. Uw lidmaatschap wordt automatisch verlengd, tenzij u het World Trade Center Twente voor 1 december per aangetekend schrijven van uw wens tot beëindiging op de hoogte brengt. Uw lidmaatschap wordt dan per 1 januari van het komende jaar beëindigd.

Het bestuur van de World Trade Center Twente Business Club behoudt zich het recht voor om aanvragen af te wijzen en kan besluiten tot een maximum aan het aantal bedrijven per branche.

Bent u huurder of flexwerker bij World Trade Center Twente? Dan krijgt u het eerste jaar 50% korting op het lidmaatschap van de business club.

Wanneer u na 1 juli lid wordt van de Business club betaalt u 50% van het totale lidmaatschap jaarbedrag. Vraagt u lidmaatschap aan van de Business club na 1 november, hoeft u geen kosten te betalen over het lidmaatschap van het lopende jaar.

*Het aantal medewerkers dat u doorgeeft zijn de personen werkzaam in de regio Twente. Heeft u meerdere filialen en/of vestigingen in Nederland of daarbuiten? Dan hoeft u deze aantallen niet door te geven.

Lidmaatschappen

WTC business partner
kosten in overleg
€ 0,00 jaarlijks
WTC Founder
kosten in overleg
€ 0,00 jaarlijks
Start Up
€ 160,00 jaarlijks
1-10 medewerkers
€ 320,00 jaarlijks
11-100 medewerkers
€ 565,00 jaarlijks
101 - 500 medewerkers
€ 830,00 jaarlijks
501-meer medewerkers
€ 1.050,00 jaarlijks

Aanmelden

Vul je gegevens in. Deze kun je later nog wijzigen en aanvullen.

Accountgegevens

Bedrijfsgegevens

Onderstaande gegevens worden getoond op je profiel (indien ingeschakeld) en gebruikt voor onze ledenadministratie.

Op het gebruik van deze website is het privacy- en cookieverklaring van toepassing.